schematherapie
 
Leer ze snappen en overwinnen  
 

 

VERSIE KINDEREN EN JEUGDIGEN   (individueel, maar ook voor groepjes of gezinnen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kind- en jeugdversie bestaat uit de basisset:schematherapie
Prijs spel voor kind/ jeugd totaal: € 187,50 incl.BTW en excl. verzendkosten.

Alle informatie over het materiaal in het bijbehorende koffertje vindt u hier.

Het spelbord.
Dit is in twee verschillende versies verkrijgbaar: een tafelmodel (zoals op de foto) òf op vinyl dat oprolbaar is en in een mooie doorzichtige waterdichte koker wordt aangeleverd. De grootte van het schematherapiebord zelf is in beide gevallen gelijk.
De keuze hiervoor kunt u op het bestelformulier aangeven, klik Hier

 1. het houten kistje met daarin alle genoemde onderdelen zoals al op de vorige pagina bij de op volwassenen gerichte versie genoemd.

Bij de kind- en jeugdigenversie horen ook:

 • set van 60 modikaarten afgestemd op kinderen en jeugdigen (rode rand, rode enveloppe)

 • geplastificeerde spelregels, en apart de uitleg betekenis boom en de paden op het spelbordbos vanuit een valkuil naar de top, het therapie doel

 • set van 24 techniekkaarten (met gele rand in gele enveloppe); komt bij het gooien met de dobbelstenen een gele kant boven te liggen, dan moet een techniekkaart worden gepakt. De therapeut stelt dan voor hoe die techniek vorm te geven, passend bij de fase van behandeling.

 • set van 60 boom-vragenkaarten in groene enveloppe; het gegooide cijfer bepaalt of je vragen krijgt over je wortels, je genetische en gezinsfactoren of vroege bepalende gebeurtenissen, of over de drie stromen in de stam, je schema's, modi en alle copingmodi of over de kruin van de boom, je uiterlijk gedrag (betreffende deel van de boom is steeds blauw omrand ter herkenning)

 • te winnen fiches

  Prijs spel voor kind/ jeugd totaal:  € 187,50 incl.BTW en excl. verzendkosten.
  Wie een kindversie bestelt kan daarbij ook een set van 60 modikaarten gericht op volwassenen bestellen:  blauw en/ of grijs (andere culturen , i.c. actueel: vluchtelingen).  Prijs voor het spel + een extra set kaarten: 210,00 euro incl. BTW excl. verzendkosten.
 • Als u alleen een extra set kaarten besteld kost een set 26,00 euro incl. BTW en excl. verzendkosten.

Vorige bladzijdeterug

Uitleg kinderversieschematherapie